TESTIMONIALS

Waar ik al die jaren naar op zoek was

Alweer een paar weken geleden dat ik bij Alice geweest ben. Na alle zoektochten, therapieën etc is een boostsessie bij Alice het eindpunt. Hetgeen waar ik al die jaren naar op zoek was. Wat een verademing. Alice geeft je precies wat je nodig hebt, maakt helder wat nog wazig was en doet dat met een gemak alsof het een kookcursus betreft. Je krijgt alle handvatten mee om het verder zelf te doen, omdat je diep in je hart al wist wat je moest doen, en Alice krijgt dat boven tafel.

Hester, zelfstandig wetenschappelijk professional over haar Boost! Sessie

Niet terugpakken maar door!

Wat een heerlijk gevoel dat iemand met tenminste dezelfde snelheid kan op-schakelen. Niet terugpakken maar door! De tijd was meer dan voorbij en nog niet alles gevraagd maar ik heb met een andere blik naar mezelf gekeken wellicht voor het eerst echt mezelf gezien en met een vriendelijk oog!

Anita Veltman-Kuijpers over haar Boost! Sessie XL

Tijd voor nuances, diepgang en jezelf zijn

Na een heftige ziekteperiode waardoor ik mijn 2 MSc opleidingen tijdelijk stop moest zetten, zat ik in een crisis omdat ik niet meer wist of ik nog in mijn werkveld kon werken. Ik zocht naar eventuele alternatieven die aansluiten bij mijn interesses. Alice hielp me echter veel verder te kijken dan alleen mijn interesses. Al snel bespraken we persoonlijkheidsaspecten zoals introversie, hoogsensitiviteit, mijn hoge bewustzijnsniveau van mijn omgeving en mijn snelle en genuanceerde analytische denken. Ze hielp me, m.b.v. opdrachten, met het in kaart brengen van vastgeroeste patronen en overtuigingen over mezelf, en heeft deze al deels weten op te lossen door mijn hoogbegaafdheid te erkennen (en volgens haar zelfs uitzonderlijke hoogbegaafdheid). Daarnaast hebben we mijn krachten besproken en hoe ik die kan uitdragen op professioneel vlak (bijv. m.b.v. LinkedIn) en waar nog blokkades liggen wat betreft executieve functies. Door deze aanpak heeft ze me veel handvatten gegeven om nu als geïntegreerd persoon op zoek te gaan naar iets dat zowel een burn-out als een bore-out kan voorkomen en “meaning” zal geven. Ook heb ik veel gehad aan haar boekentips. Alice is een heel prettig en warm persoon, weet ontzettend veel over leven als hoogbegaafde, en ze geeft je alle tijd voor nuances, diepgang en vooral jezelf zijn!

MSc Student over haar coachingstraject

We konden snel tot de kern van de zaak komen

De kennismaking met Alice via Skype vond ik wel spannend, ik ‘kende’ haar alleen maar via internet. Dat gevoel zakte door de open en verwelkomende houding van Alice binnen een kwartier weg. Doordat ik van tevoren al een hulpvraag had geformuleerd en wat achtergrondinformatie naar Alice had gemaild, konden we snel tot de kern van de zaak komen. We hebben in anderhalf uur tijd heel veel dingen besproken, onderzocht en uitgediept. De Boost!-sessie is precies wat beloofd wordt: een intensieve dialoog van anderhalf uur, waarin je diverse inzichten krijgt, waarmee je dan later (alleen of samen) aan de slag kunt. Dezelfde dag kreeg ik een schriftelijk verslagje, met nog een aantal (boeken)tips. Ik vond het een heel fijne ervaring en kan het aanraden aan iedereen die in korte tijd meer inzicht wil krijgen in een specifiek vraagstuk.

Zelfstandig ondernemer over haar Boost! Sessie

Er ontstonden een diep verlangen te leren, te creëren en mijzelf te laten zien en horen

Jeetje wat een impact heeft de sessie van zondag op mij! Onmiddellijk werd alles wat rustig lag te slapen wakker in mij, ging ik vervolgens in versnelling, er ontstonden over elkaar heen buitelende ideeën, een diep verlangen te leren, te creëren en mijzelf te laten zien en horen. Ik ken dit, maar het gaat altijd weer op de waakvlam, het gesprek met jou wakkerde alles weer aan op hoog vuur. Heerlijk! Dank je wel voor deze inspirerende sessie! Ik voelde me helemaal gezien en gehoord. En ik ervaar jou als een zeer inspirerend persoon, en met de manier waarop je in het leven staat en hoe je in elkaar zit, daag je mij uit te verschijnen. Spannend. Mooi. Maar ook heel confronterend. Ik beweeg mij al sinds ik mij kan herinneren voornamelijk (misschien is de alleen de periode op de kunstacademie een uitzondering) tussen mensen waar ik mij oneindig veel intelligenter bij voel. Dat is erg demotiverend natuurlijk. Ik contact met jou werden mijn hersenen eindelijk eens aangesproken. ( Ik ben dat simpelweg niet gewend! 😉

Elisabeth, kunstenares, over haar Boost! Sessie