Loading Events
This event has passed.

INTERVISIE

VOOR BEGAAFDE EN SENSITIEVE ONDERNEMERS

De inschrijving voor dit evenement is gesloten.

HOI BEGAAFDE ONDERNEMER,

Je bent recentelijk of al een hele tijd geleden de uitdaging aangegaan van het ondernemerschap, of je bent van plan om dat te gaan doen. Je loopt regelmatig tegen zaken aan, maar weet niet altijd iemand te vinden met wie je daarover vanuit deskundigheid en ervaring kunt uitwisselen.

Jij ziet veel diepgang en factoren die meespelen in het ondernemerschap. Je hebt dan ook geen zin in standaardverhaaltjes van dat je zelf je eigen succes creëert en als dat er niet meteen blijkt te zijn, het ligt aan je eigen falen. Deze verhalen inspireren en motiveren je niet, omdat je het gevoel krijgt dat ze uit een sprookjesboek komen, te mooi zijn om waar te zijn (want succes komt niet uit de lucht vallen), en geen rekening houden met jouw intense manier van zijn. Dat kan anders.

Speciaal voor jou organiseer ik een intervisie. Tijdens de intervisie gaan we in op jouw ondernemingsvraagstuk en op de vraagstukken van andere aanwezigen. Deze lever je van tevoren aan. Elke keer is weer anders. Je verkrijgt steeds nieuwe inzichten. Jij bepaalt waar we het zoal over gaan hebben. Je zult veel hebben aan de gezamenlijke expertise van andere ondernemers.

Je ontmoet ondernemers met verschillende achtergronden. Diversiteit doet leven. We komen bij elkaar, ongeacht je rol in de onderneming, of je nou zelfstandig onderneemt, een MKB hebt, een startup bent begonnen, een prachtige social enterprise bouwt, een spil bent in het stichtingen- en verenigingsleven of een andere rol vervult dan eigenaar of directeur.

Wat we allemaal gemeen hebben: onze begaafdheid en sensitiviteit. Zo gaan we er ook in: met oog voor elkaar en eenieders knelpunten én successen. Geen concullega’s, geen eilandjes: wij gunnen elkaar nieuwe inzichten en ondersteuning. Doe je mee?

Ik ben Alice en ik begeleid deze intervisie. Kom je ook? Ik zie er naar uit je te zien. Want ik weet zeker dat deze intervisie je op nieuwe ideeën brengt en inspireert. En ik weet ook zeker dat jij anderen kunt inspireren.

DOE MEE!

Doe mee en ontwikkel en vernieuw je onderneming. Het gemaakte verschil komt soms uit voor jou onverwachte hoek.

Je haalt het meeste uit deze intervisie door je vraagstuk van tevoren op te sturen, zodat het een intervisie op maat wordt.

Er is plaats voor tussen de 4 en 10 ondernemers. Deze kleinschaligheid draagt eraan bij dat er echt genoeg aandacht kan zijn voor jouw vraagstuk.