Loading Events
This event has passed.

Begaafde en sensitieve ondernemers

Je bent recentelijk of al een hele tijd geleden de uitdaging aangegaan van het ondernemerschap, of je bent van plan om dat te gaan doen. Je loopt regelmatig tegen zaken aan, maar weet niet altijd iemand te vinden met wie je daarover vanuit deskundigheid en ervaring kunt uitwisselen. Het “ga maar doen” of het “wie niet waagt, die niet wint” klinkt veel te simplistisch, jij ziet meer diepgang en factoren die meespelen. Je hebt dan ook absoluut geen zin in standaard verhaaltjes van dat je zelf je eigen succes creëert en als dat er niet meteen blijkt te zijn, het ligt aan je eigen falen. En dan? Dan ben je reddeloos verloren. En andere botheid. Lekker motiverend, hé. Dat kan anders.

Tijdens de intervisie gaan we in op jouw ondernemingsvraagstuk en op de vraagstukken van andere aanwezigen. Deze lever je van tevoren aan. Elke keer is weer anders. Maatwerk, dus. Je verkrijgt nieuwe inzichten, ook op basis van vraagstukken van andere aanwezigen. Jij bepaalt waar we het zoal over gaan hebben. Je zult veel hebben aan de gezamenlijke expertise van andere ondernemers.

Wees dus welkom. Ongeacht je rol in de onderneming, of je nou zelfstandig onderneemt, een MKB hebt, een startup bent begonnen, een prachtige social enterprise bouwt, een spil bent in het stichtingen- en verenigingsleven of een andere rol vervult dan eigenaar of directeur. Diversiteit doet leven. Wat we allemaal gemeen hebben: onze begaafdheid en sensitiviteit. Zo gaan we er ook in: met oog voor elkaar en eenieders knelpunten én successen. Geen concullega’s, geen eilandjes: wij gunnen elkaar nieuwe inzichten en ondersteuning. Doe je mee?

Wat je krijgt

✓ Inspirerende, constructieve en ervaringsdeskundige aandacht voor jouw vraagstuk: een waardevolle investering in jezelf en je onderneming.

✓ Een digitale hand-out na afloop met een samenvatting van de tips en tricks die aan bod zijn gekomen aan de hand van de besproken vraagstukken.

✓ Een waardevol ondernemersnetwerk van begaafde en sensitieve ondernemers uit verschillende sectoren en met verschillende ondernemingsvormen. Bij toestemming worden LinkedIn-profielen uitgewisseld met de handout-mail.

✓ Gratis lidmaatschap van de Duurzaam Ondernemen community t.w.v. € 25,-: breid je netwerk nóg verder uit met mensen die staan voor verbindend, informerend, coachend, inclusief en duurzaam ondernemerschap.

✓ Zin om vaker mee te doen en weer een nieuw vraagstuk aan te dragen, want de sfeer is positief en inlevend. Er is volop ruimte om met de door jou geboekte vooruitgang anderen te inspireren.

✓ Lekkere hapjes en drankjes.

Praktische informatie

De investering bedraagt € 49,- (€ 59,29 incl. BTW).

De intervisie gaat door bij minimaal vier aanmeldingen. Het maximale aantal aanmeldingen is 10. In dat geval gaan we gerust net wat langer door totdat iedereen aan bod is gekomen.

Meld je aan via onderstaand formulier. Dat kan tot twee dagen voor aanvang of tot het maximale aantal deelnemers is bereikt. Het is belangrijk dat je één of twee vraagstukken uiteenzet, zodat het écht een intervisie op maat wordt. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van je aanmelding en een factuur. Betaal deze via internetbankieren binnen 14 dagen na aanmelding en in elk geval vóór aanvang van de intervisie.

Kan je onverwachts niet komen? Tenzij anders schriftelijk is overeengekomen, kan volledige annulering tot een maand voor aanvang kosteloos. Bij annulering binnen een maand voor de startdatum wordt 25% van het bedrag in rekening gebracht, voor annulering binnen twee weken voor de startdatum 50% en voor annulering binnen een week voor de startdatum 75%. Wees gerust: je kunt er ook voor kiezen om je aanmelding en betaling mee te nemen naar een volgende keer.

Dr. Alice K. Burridge

Eigenaar van Waves & Currents, bestuursvoorzitter van een ANBI-erkende stichting, gepromoveerd in de natuurwetenschappen, MBA in opleiding. Aanvullende vragen over de intervisie? Mail gerust. En wees zo vrij om me toe te voegen op LinkedIn.
Eigenaar van Waves & Currents, bestuursvoorzitter van een ANBI-erkende stichting, gepromoveerd in de natuurwetenschappen, MBA in opleiding. Aanvullende vragen over de intervisie? Mail gerust. En wees zo vrij om me toe te voegen op LinkedIn.