Loading Events
This event has passed.

Hoogbegaafde ouders

Je hebt een hoogbegaafd kind. Misschien is je kind vastgelopen op school of zit het thuis. Misschien bevindt je kind zich in het hoogbegaafdenonderwijs of is er op andere manier passend onderwijs gevonden. Je hebt het in elk geval druk met je hoogbegaafde kind(eren) en misschien ook met je werk.

Je herkent veel van jezelf in je hoogbegaafde kind, maar hebt daar nooit echt aandacht aan besteed. Er was altijd weer een andere prioriteit. Wellicht loop je op werk tegen zaken aan omdat je toch wel wat anders bent dan je collega’s. Sensitief. Intens. Misschien wel een beetje verveeld. Of intimiderend. Voor anderen dan. Je kunt snel de essentie van complexe zaken doorgronden. Ben je misschien ook hoogbegaafd?

Praktische informatie

Tijdens de informatieavond bij Mirjam Terpstra van Zien & Zijn Hoogbegaafd geef ik een korte presentatie over hoogbegaafde volwassenen en het belang van bewustzijn van bijbehorende eigenschappen, zodat je ze optimaal en wijs kunt inzetten. Ik vertel ook over wat ik voor je zou kunnen betekenen. Er is volop ruimte voor uitwisseling en verbinding.

Dr. Alice K. Burridge

Aanmelden kan via de website van Zien & Zijn Hoogbegaafd.
Aanmelden kan via de website van Zien & Zijn Hoogbegaafd.