COMMUNITY

Kom in contact

Deze groep is er voor hoogbegaafden die willen uitwisselen over persoonlijke ontwikkeling en en daarin ondersteuning zoeken in verbinding met andere hoogbegaafden, verhalen en inspiratiemomenten. Ook blijf je hier op de hoogte van de activiteiten van Waves & Currents voor hoogbegaafden. Beantwoord bij je lidmaatschapsverzoek de vragen om je intentie duidelijk te maken.

Lid worden >

Deze groep verwelkomt extreem hoogbegaafde volwassenen, jongvolwassenen (13+) en ouders van extreem hoogbegaafde kinderen. Extreem hoogbegaafde mensen zijn uitzonderlijk diepe denkers, kunnen complexe informatie aan de hand van diepe interesses verwerken en combineren en leven met de meest extreme intensiteiten in een wereld die hen vaak niet begrijpt. Als kinderen, maar ook later, vertonen ze een sterke asynchrone ontwikkeling en kennen ze rijke innerlijke dialogen. Omdat extreem hoogbegaafden zo zeldzaam zijn, en omdat ze kunnen leren van andere extreem hoogbegaafden van allerlei leeftijden, focust deze groep zich op zowel volwassenen als jongeren en kinderen. Ook blijf je hier op de hoogte van de activiteiten van Waves & Currents voor uitzonderlijk en extreem hoogbegaafden.

Meer informatie en intake >

Hier delen ondernemers, bedrijfsleiders en non-profit bestuurders hun ervaringen. We verwelkomen mensen uit alle sectoren met interesse in duurzaam leiderschap en/of sociaal ondernemerschap. Ook blijf je hier op de hoogte van de activiteiten van Waves & Currents voor ondernemers, zoals bijvoorbeeld de intervisies voor begaafde en sensitieve ondernemers. Beantwoord bij je lidmaatschapsverzoek de vragen om je intentie duidelijk te maken.

Lid worden >

Hier ondersteunen we elkaar in goede en minder goede tijden, wisselen we ons werk uit, en bediscussiëren we trends in de wetenschappelijke wereld. Dit is een plek voor je persoonlijke ervaringen. Het is een prettige plek voor academici, recente “wetenschapsverlaters” en onafhankelijke onderzoekers. We verwelkomen mensen uit allerlei carrièrefases: studenten, PhD-kandidaten, postdocs, universitair docenten en (assistent/associate) professoren. Alle wetenschappelijke disciplines zijn welkom. Ook mensen die eraan denken de wetenschap te verlaten zijn welkom voor ondersteuning. Beantwoord bij je lidmaatschapsverzoek de vragen om je intentie duidelijk te maken.

Lid worden >

[wdi_feed id=”1″]