COACHING VOOR UITZONDERLIJK HOOGBEGAAFDE VOLWASSENEN

WIL JE …

✓ beter begrijpen wat hoogbegaafdheid is en hoe je het in je voordeel kan laten werken?

✓ meer in verbinding staan met jezelf en je meer bewust worden van je potentieel en je mate van hoogbegaafdheid?

✓ je minder onzichtbaar voelen en meer in verbinding staan met je omgeving?

✓ een betere (werk)plek in de maatschappij vinden, maar heb je je levenskeuzes tot dusver gebaseerd op de verwachtingen van anderen?

✓ ruimte creëren voor je gevoelens van verlies en rouw om wat ooit zo mooi leek, maar er toch niet kon of mocht zijn?

✓ je hoogbegaafdheid uitdiepen als ouder van een hoogbegaafd kind?

DAN HELP IK JE GRAAG MET HET KRIJGEN VAN …

meer zingeving en zelfontwikkeling: doen wat bij je past

een hoger bewustzijn van je hoogbegaafdheid en hoe je dat voor jou optimaal inzet

aandacht voor de verwerking van gevoelens van verlies en rouw om wat ooit was of wat er nooit kon zijn

tijd voor minder eenzaamheid, isolatie en een gebrek aan aansluiting in de maatschappij

meer contact met mensen die bij je passen

IK BEN ALICE BURRIDGE EN IK REIS GRAAG MET JE MEE

Vroeger vond ik weinig aansluiting met mijn omgeving. Ik wilde graag sparren met iemand die de manier waarop ik bedraad ben ook kon begrijpen. Maar die was er niet, of die had zichzelf verstopt. Ik had soms dus geen idee wat te doen en probeerde maar wat. Dankzij mijn hoogbegaafdheid lukte eigenlijk alles wel. Maar wat vond ik nou leuk om te doen? Hield ik niet vooral anderen tevreden?

Ik weet hoe het is om jezelf altijd en overal te moeten verbergen. Om er eigenlijk niet te mogen zijn. Ik ben uit de schaduw gestapt en ik wil jou ook zichtbaar maken. Ik help je met het vinden van het levenspad dat speciaal voor jou is aangelegd. En om je weer uit te dagen om ook zelf dat pad aan te leggen, zodat je niet steeds vastzit in kuilen en greppels of andere beren op je weg ziet!

Ik gun jou een levensinrichting die echt goed bij jou past! Want weet je, hoogbegaafd zijn is helemaal geen handicap. De continue leerhonger, de verregaande interesses en het integreren van al die kennis, kunde, creativiteit en informatie: dat is iets waarmee je zo veel kunt bereiken voor jezelf en voor anderen. Ik gun jou wat je graag doet, waar je goed in bent, waarvan je kunt blijven leren, en dat met mensen om je heen die bij je passen.

MIJN COACHING: GEEN STANDAARDMETHODIEK, WANT JIJ BENT OOK NIET STANDAARD. OF WEL SOMS?

Hard, maar ook ontspannen werken. Jij bent bereid om hard aan jezelf te werken, zodat je een betere plek creëert voor jezelf in de maatschappij. Dit start met investeren in jezelf. Je bent daarbij zelf de eigenaar van je voortgang. Jouw verhaal staat centraal.

Mild maar prikkelend. Mijn coaching is empathisch, to the point en grondig. Vertrouwen, integriteit en discretie zijn hierbij erg belangrijk. Jij moet je op je gemak voelen om je verhaal te doen en jezelf prijs te geven, maar ook na durven denken over vragen die nu misschien nog heel lastig voor je zijn, maar die je wel belemmeren in je voortgang.

Geen standaardtrucs. Natuurlijk gebruik ik bij mijn coaching de grondslagen van de laatste wetenschappelijke inzichten over hoogbegaafdheid, zonder deze als definitieve instrumenten te gebruiken. Er wordt niet gefocust op IQ-scores als methode om een persoon te definiëren, omdat ik hoogbegaafdheid zie als verweven met wie jij bent als persoon. Trek je zevenmijlslaarzen vooral niet uit: wees jezelf met die grote denkstappen van je.

Sparren en ontwikkelen. Het lijkt me prachtig om jou als hoogbegaafde bij te staan in het volgen van je eigen pad. Omdat je zo zeldzaam bent, is het lastig om anderen te vinden die je complexiteit als zodanig waarnemen en erkennen. Dit kan voor een grote eenzaamheid zorgen, maar je hebt wel een plek nodig om van gedachten te wisselen. Die plek bied ik je graag. En ik help je ook met het beter vinden van mensen die bij je passen. Of beter: die mensen kom je sneller tegen als jij je eigen pad volgt!

Intensiteit en nieuwsgierigheid. Het hoeft natuurlijk niet zo te zijn, maar mocht je zelfs uitzonderlijk of extreem hoogbegaafd zijn of dat vermoeden, dan kan je ook bij mij terecht. Hoe dan ook: je leeft met een grote intensiteit en nieuwsgierigheid. Je bent een bijzonder vindingrijke, kritische en diepe denker en je bent in staat om je vaardigheden, als deze niet langer geblokkeerd zijn, in een grote context toe te passen door zeer snel complexe informatie te kunnen verwerken. Dat kon je al op zeer jonge leeftijd. Je spreekt een zekere taal die je vaker wilt spreken. Kom maar op!

COACHING ZOALS DAT BIJ JOU PAST

Aan huis in Almere. In principe vindt mijn coaching plaats bij mij aan huis in Almere.

Natuurgebied in Almere. Je kunt je ervaring van elke sessie veranderen door je in een natuurrijke omgeving te begeven. Je kunt elke geplande sessie hierin omzetten tot één dag van tevoren. Dit stukje natuur bevindt zich in de omgeving van Almere.

Bij jou op locatie. Als alternatief kan ik zelfs naar jouw favoriete natuurgebied komen, of bij jou thuis. Je investeert dan een beetje extra om mij op locatie te laten komen (alleen in Nederland). Dit is alleen mogelijk in het geval van een XL-sessie (150 minuten).

Via Skype. Vind je het fijner om mij te ontmoeten via Skype? Ook dat kan!

Combineren kan! Elke combinatie is mogelijk als je meerdere sessies boekt: of je nou de ene sessie 90 minuten wilt hebben en de andere 150. En of je me soms via Skype wilt spreken en soms bij jou op locatie of al wandelend in de natuur. Als we het maar tijdig afspreken.

Wacht niet langer en neem contact met me op. Ik werk graag met je samen en zie er naar uit. Zie ik je snel?

Geen verborgen extra kosten: Prijzen zijn weergegeven exclusief BTW. Corporate prijzen zijn van toepassing als een organisatie betaalt. Studentenprijzen zijn per 2020 niet meer van toepassing.

Coaching voor hoogbegaafde volwassenen

Particulier/ZP

Corporate

Student

Boost! Sessie 90 minuten € 120,- € 240,- € 72,-
Boost! Sessie XL 150 minuten € 200,- € 400,- € 120,-
Coachingstraject, per sessie van 90 minuten € 110,- € 220,- € 66,-
Coachingstraject, per sessie van 150 minuten € 180,- € 360,- € 108,-
Coachingstraject, per sessie van 60 minuten € 80,- € 160,- € 48,-
Opvolgsessie binnen 1 jaar, 90 minuten € 110,- € 220,- € 66,-
Opvolgsessie binnen 1 jaar, 150 minuten € 180,- € 360,- € 108,-
Coachingstraject via de mail, per maand € 110,- € 220,- € 66,-
Voortgangsverslag na coachingstraject € 55,- € 110,- € 35,-
Aanvullende reiskosten alternatieve locatie per km € 0,19 € 0,19 € 0,19

Natuurlijk kunnen wij altijd (een) vervolgsessie(s) boeken. Een vervolgsessie duurt 90 of 150 minuten.

BEN JIJ KLAAR OM TE GAAN INVESTEREN IN JEZELF? LET’S GET STARTED!

Voor een optimale ontvangst voeg je info@wavesandcurrents.eu toe aan je adresboek.

Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

LEUK DAT JE CONTACT ZOEKT!